Olemme juuri uusimassa sivujamme ja itse asiassa koko toimintaamme, joten ensin ajattelin julkaista kaikki kerralla Jouluksi, mutta asioita on nyt kasaantunut niin paljon, että pakko julkistaa osa ”paloina”.

Viidakkorumpu mobiilibusinekseen

Jouluna siis kuulette enemmän, mutta jo nyt voimme kertoa, että Viidakkorumpu siirtyy myös uuteen liiketoimintaan, mobiilisovelluksien suunnittelemiseen ja kehittämiseen. Koska kaipaa tällainen vanhempikin ruuna välillä tuoreempaa ruohoa.

Eli 10-vuotias markkinointipoppoo on nyt myös start-up. Aika slushiaanista.

Olemmehan aihetta ennenkin viistäneet, mutta nyt, Tekesin suosiollisella avulla, syöksymme pienenä tekijänä suoraan globaaleille markkinoille. Parsaman Leevin sanoin ”globaali pk-yrittäjyys” olkoon uuden polkumme airut.

En voi vielä kertoa mitä teemme, mutta aivan uudesta on kysymys, ja tietäksemme sellaista ei maailmasta vielä löydy. Ehkä idean potentiaalista kertoo se, että Tekeskin kehui ”yhdeksi parhaasta hakemuksesta koskaan” ja myöntöpäätös tuli nopeasti.

Saimme onneksi hyvän avun uudelle tielle, sillä Revolverin Jaakolle Tekesin hakemuskiemurat olivat tuttuja ja lupasi vielä ottaa huolehtiakseen koko projektin byrokratiapuolen, joten minäkin pääsen täysin keskittymään itse asiaan.

WordPress-osaajia vailla?

On selvää, että mikrotason resurssimme kärsivät, sillä Ranin ja allekirjoittaneen työajasta osa menee uuden polun tallaamiseen ainakin seuraavat puoli vuotta. Siksi tarvitsemme omatoimisen tekijän tai kaksi, jotka voivat ottaa saamamme asiakasprojekteissa, ja pienellä ohjauksella viedä sen kohtuu itsenäisesti lähelle maaliviivaa.

Jos siis olet hyvä yrittäjä vailla lisätyötä, pukkaa postia jari@viidakkorumpu.fi ja pistä mukaan 3-5 hyvää referenssisivustoa, niin tsekataan voimmeko rapsutella toistemme selkää?

Jouluksi tosiaan julkaisemme lisää isoja uutisia, joten tulkaa kurkkimaan diginä tai livenäkin, jos moinen kiinnostaa? Tiedän kyllä, että kaikilla on Jouluksi ihan tarpeeksi omaakin säätöä, joten tuskin aikaa riittää, mutta eikö se jo ole kivaa, että meille kuuluu entistä parempaa?