Olemme toimineet Viidakkorumpuna nyt 12 vuotta (2006-2018). Maailma on sinä aikana muuttunut paljon. Teimme v. 1.0:na suurten mainostoimistojen digityöt alihankkijaroolissa. Versio 2.0:na opettelimme itse WordPressillä tekemään kaiken ja palkkasimme apuja kiireaikoina. Nyt kesän aikana siirrymme versioon 3.0., joka on meille suurin muutos koskaan.

Kun lähes 20 vuotta sitten aloitin työt GoodMoodissa, tiimiini kuuluivat herrat Lauri Merisaari ja Sami Niemi. Nyt kuulumme taas samaan tiimiin, kun kovassa kansainvälisessä kasvussa oleva Pilvia ja Viidakkorumpu ajetaan yhteen.

Olemme siis hostanneet tähänkin asti kaikki verkkosivustomme Pilviatuttujen Google-servuissa, joten eipä tämä nyt iso loikka lopulta ole.

Siirrymme siis Ranin kanssa Pilvian sakkiin ja otamme siellä vastuullemme mm. WordPress-tuotannot ja minä markkinointia noin yleisestikin.

Miksi Pilvia ja Viidakkorumpu?

”Jotta pysymme paremmin kärryillä WordPress-maailmasta, meillä pitää olla reaaliaikaista tietoa siitä mitä siellä tapahtuu: Mitä teemoja ja lisäosia käytetään, miksi niitä käytetään ja mihin suuntaan WordPress-maailma kulkee? Nyt saamme sitä osaamista ja perspektiiviä Viidakkorummun kautta”, Sami Niemi kertoi.

Eilen curlasimme, melkein paettiin Kakolasta ja syötiin yhdessä liian hyvin Storagessa.

Toimisto Espanjaan

Pilvia avaa kesän aikana toimipisteen Espanjan Alicanteen, maahan, jossa se kovin kasvu juuri nyt on ammattimaiselle WordPress -hosting ja ylläpitopalveluille, Google-osaamiselle ja hätäpelastustöille it-maailman saralla.

Espanjassa odottaa jo WordPress -tuotantoomme lisävahvistuksia, joten Lauri lähtee sinne hetpian asumaan ja työskentelemään, ja eiköhän meidänkin ”työlomareissut” jatkossa sitten pitkittyneenä osu samaan paikkaan.

Tuo tietää itsellekin boostia jo aloitettuihin espanjankielen opintoihin. Arman Alizadilta voi ottaa jo ensineuvot:

Mi papá tiene 47 años = isäni on 47-vuotias, mutta: Mi papa tiene 47 anos = perunallani on 47 persereikää.

Myös palveluihin tulee kaikenlaista uutta. Perustamme mm. Pilvia Emergency Strike Forcen, joka auttaa yrityksiä ympäri maailman, kun paska on jo lentänyt tuulettimeen. Se toki sitten maksaakin.

Viidakkorumpu 3.0

Viidakkorumpu jää kuitenkin tuotenimenä eloon. Verkkosivut, sähköpostit ja muut pelaavat, ainoastaan laskutus tulee jatkossa joko Pilvian, Pikku Apurin tai Ulkoaurinkokunnan pääesikunnan (Ulape) nimellä. Pikku Apuri on vaimoni ja minun mainostoimisto ja Ulape taas Ranin oma firma.

Hostingasiakkaillemme suurin muutos on se, että hostingmaksut tulevat 1.8.2018 alkaen Pikku Apurin nimellä.

Eipä siinä paljonkaan järkeä ollut, että parilla jätkällä oli 3-5 firmaa. Siksi karsimme nyt turhia läskejä pois ja syöksymme innolla mukaan kansainväliseen it-huumaan.

Saamme tällä muuvilla vierellemme huippuluokan koodaustaitoa, jonka johdosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jatkossa paljon mielenkiintoisempia, monipuolisempia ja no, hintaluokkaa kalliimpiakin sivusto- ja ohjelmointitöitä. Klassinen win-win-win -siis.

Mutta sitä ennen on vielä paljon byrokraattisia sekä muunlaisia toimia edessä, että saadaan yhteenliittymä mahdollisimman smuuthisti alkuun.

Deséame suerte – Suomessa ja Espanjassa!

#Pilviafamily: Jari, Rani, Sami, Lauri, Jatta ja Petri sekä muut tulevat rekryt

 

0 replies

Kommentoi.

Osallistu ja kommentoi.
Olemme kiitollisia kommenteista.

Kommentoi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.