10-vuotias yrityksemme toimii nyt kuten haluamme. Rummun ulkopuolella on paljon uusia juttuja suunnittelukirjoissa ja tulossa, joten on kiva että työtaakka pääfirmassa ei näytä mahdottomalta, vaan juuri passelilta.

Alustavat tiedot 10:nen vuoden tilinpäätöksestä kertovat meidän päätyneen taas juuri sopivasti plussalle, joten kiva fiilis jatkaatätä yrittämistä jo yhtenä turkulaisista konkaridigipajoista 🙂

ECOMGROWTH.FI

Finpron kolmivuotinen hanke tulee tarpeeseen, jos haluamme taistella täältä takamatkalta kansainvälisiä verkkokauppoja kiinni. Jatkamme mukavan ydinporukan kanssa verkkosivun sparrarina koko syksyn ja talven ajan, kunnes oma sakki saa kokonaan sivuston haltuunsa.

NAKURUN LAPSET RY.

Lupasimme 10-vuotislahjaksi tehdä arvostamallemme taholle hyvät sivut ja se mopo taitaa lähteä keulimaan kunnolla.

Olemme tukeneet Nakurun Lapset ry.:tä kauan. Teimme ensimmäiset ja hieman myöhemmin heidän toiset verkkosivunsa lahjoituksella. Sen jälkeen ostimme Nakurussa sijaitsevaan lastenkotiin tietokoneen, tulostimen ja muut tarpeet, jotta lastenkodin hoitajat voivat kommunikoida kummivanhempien kanssa paremmin.

Nyt aiomme ratkaista suurimman haasteen uudella, isotöisellä sivustolla: Miten saada meidät hyvinvoivat auttamaan kasvavia lapsia opinnoissaan pidemmälle kuin peruskouluun, sillä koulunkäynti Keniassa on kallista. Ja niin, se perussivustokin pitäisi taas uusia, joten auttaminen jatkuu. Olisi kiva nähdä, jos/kun muutkin alamme toimijat jelppisivät apua tarvitsevia?

MIHI.FI

Markkinointityöstä 13-19 -vuotiaille nuorille saa ”paljon enemmän kuin rahaa”. Tällainen bittihippikin tuntee tekevänsä aidosti arvokasta työtä. On hienoa nähdä, miten kohta 1000 MIHIpassilaista liikkuu jo yli kymmenen varsinaissuomalaisen kunnan alueella maksutta.

UUSIA ASIAKKAITA

Yli 2000 Pikku Apurin ja Viidakkorummun blogijuttua sekä mukava maineemme jauhavat meille myös tasaisesti uusia asiakkaita. Nyt valtaosa on ollut pieniä, aloittavia sellaisia, mutta juuri sellaiset meille sopivat. Kun asiakas haluaa varmaa suorittamista muita kokeneita kisaajia edukkaammin, meihin otetaan yhteyttä. Uusia sivustoja ja kampanjoita on nyt tulevalle puolivuosikaudelle lähdössä vajaa puolisen tusinaa. Hienoa ja kiitos luottamuksesta!

Toivotamme iloista syksyä ja alkutalvea. Ei siihen enää ole kuin 4,5 kuukautta, kun kalenteri kääntyy taas painottomammalle puolelle ja pimeys väistyy pikkuhiljaa 😉

0 replies

Kommentoi.

Osallistu ja kommentoi.
Olemme kiitollisia kommenteista.

Kommentoi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.