Kauttamme saat Pilvian palvelut: Googlen pilvipalvelimet, hyötyohjelmat sekä sähköpostit. Siellä meillä lepää tällä hetkellä lähes 100 verkkosivustoa, joista otetaan jokaisena yönä varmuuskopiot. Siten voimme palauttaa hetkessä eilisen sivustosi, jos menee bitti poikittain.

Voit siis tilata meiltä hostingin, tai hostingin + ylläpidon.

Jos tilaat vain hostingin, joudut ylläpitämään sivujasi itse. Se ei ole vaikeaa, jos tietää koska kannattaa painaa Päivitä -painiketta. Heti sitä ei kannata tehdä, vaan vasta kun kaikki lisäosatkin ovat päivittyneet uusimpaan WordPress-versioon sopivaksi.

HOSTING-HINNASTO

Pienemmät verkkosivut, 19€+alv./kk tai 29€+alv./kk (jos kieliversioita)

Keskikokoiset, joissa kieliversioita, 49€+alv./kk

Laajemmat sivustot omalle Google -pilvipalvelimelleen, alk. 99€+alv./kk

SIVUJEN YLLÄPITO

Aikaisemmin olemme sisällyttäneet WordPressin ja sen lisäosien päivitykset Hosting-hintoihimme, mutta niiden ylläpitämisessä on niin suuri työ, että vuodesta 2017 joudumme perimään siitäkin työstä ihan maksun 😉 Käymme siis sivustosi läpi kerran kuukaudessa ja päivitämme WordPressin sekä käytössäsi olevat lisäosat. Näin sivustossa säilyy tietoturva ja toiminnallisuus. Ylläpito maksaa 0,33 tunnin työn/ kuukausi/ sivusto, eli 22€+alv.

Voit toki tehdä työn itsekin, jos tiedät milloin ja missä järjestyksessä asiat pitää päivittää? Silloin sinulla on vastuu toiminnasta, ei meillä.

SIVUSTON PALAUTUS

Pilvian palautustyö, jos sivusi pitää palauttaa varmuuskopiosta, 85€+alv.