Saimme tiedotteen ulos viime viikon puolivälissä ja samalla alkoi helle sekä auringon porotus. Nyt kirjoittelen tätä täällä torppapöydän aamuauringossa, hyvää kahvia hörppien.

Yhteenliittymisemme Pilvian kanssa oli maailman luonnollisin asia. Ehdotin sitä Samille n. pari kuukautta sitten ja nyt ollaan jo tässä. Kesän lopussa lanseeraamme uuden kansainvälisemmän Pilvian ja avaamme Alicanteen konttorin.

Olen kuitenkin ollut yrittäjä jo 12+ vuotta, joten sen vaan tietää milloin yrityksen tila on laskeva. Innostus hiipuu rutiiniksi ja välinpitämättömyys kasvaa. Tuli aika antaa sähköisku vanhalle Viidakkorummulle ja luoda nahkansa kolmannen kerran.

Pikku Apuri

Myös toiselle yritykselleni, vaimoni ja minun Pikku Apurille, kuuluu hienoa. Olemme oikeastaan jo saaneet kaikki vuosisopimusasiakastilit täyteen.

Jotta voimme palvella asiakkaitamme erihyvin ja laadukkaasti, emme voi kahdestaan ottaa kuin 5-6 asiakasta/ vuosi. Veli-Pera kyllä voi mainos- ja pakkauspuolella jelppiä, mutta lähinnä pullonkaulaksi tulee oma roolini Google-, Some- ja blogimarkkinoinnin saroilla. En vaan ehdi tekemään suuremmalle joukolle tarpeeksi hyvää duunia.

Elämää maalla

Torpalla saimme eilen tehtyä ristikkokaiteet valmiiksi, kiitos asiakkaamme Spinkkilän ja supertaituri-Josen. Tänään pitäisi naputella helmalaudat ulkopuolelle, niin saadaan viime keväänä aloitettu urakka valmiiksi.

Elo täällä maalla, varsinkin näin kuumilla keleillä, ei voisi olla mukavampaa. Kiitollisena täytän taas neljännen kahvimukini (heräsin jo kuudelta viimeistelemään uuden Viidakkorummun tuotesivun, kuva yllä) ja menen pihalle kuuntelemaan dinosaurusten jälkeläisten lauluja.

Kivaa kesää kaikille – yrittänyttä laitetaan kyllä: paremmaksi, mukavammaksi ja rennomaksi – jahka malttaa tehdä siirtonsa ajatuksella.

0 replies

Kommentoi.

Osallistu ja kommentoi.
Olemme kiitollisia kommenteista.

Kommentoi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.