Maailma on muuttunut paljon > Rahat ovat katoamassa keskiluokalta. Tässä selvitystä, minkälaisia verkkotöitä Viidakkorummulta nyt kysytään? On kaksi pääkategoriaa. Keskihintaiset työt ovat kadonneet täysin.

1. Edullisia perusverkkosivuja

Tämä kategoria on kasvussa ja yleisin. Yhä suuremmat yritykset tyytyvät edukkaisiin, perushyviin verkkosivuihin, jotka toimivat hyvin kaikissa laitteissa. Tuotamme niitä WordPressillä keskimäärin 1-2 kuukaudessa. Yllä esimerkkejä lähiaikojen tuotannoista.

  • Hintaluokka: 1000€-4000€
  • Työaika selvityksineen: 3-10 työpäivää

2. Suuret, koko vuoden projektit

Onneksi olemme valikoituneet myös suuriin projekteihin, joita parannellaan, rakennetaan, ja joista huolehditaan pitkin vuotta esim. verkkotalkkaripaketein. Tällaisia teemme myös WordPressillä 1-2 vuodessa. Esimerkkejä yllä.

  • Hintaluokka: 15 000€ – 25 000€
  • Työaika selvityksineen: jatkuva työ, sivuston osalta perustyö yleensä 4-6 kuukautta

3. Jonkun sössimät projektit

Kolmas nouseva kategoria on työt, jotka joku, asiakas itse tai sen veljensiskonpoika ovat aloittaneet. Niitä on puoli vuotta pakerrettu, mutta lopputulos ei ole sinne päinkään mitä halutaan.

Reiluussyistä emme näytä tästä esimerkkejä, mutta sen näistä sanomme, että hyvää hyvyyttämme näitä teemme, sillä tällaiset tekevät jopa persnettoa meille. Lähes aina projekti kannattaa tehdä kuitenkin uudelleen, alusta.

  • Hintaluokka: 500€-3000€
  • Työaika selvityksineen: Päiviä, lukemattomia sähköpostikeskusteluja ja soittoja

Jos siis kaipaat jotakin näistä avuista, tiedät kehen ottaa yhteyttä 😉