Muutamille asiakkaille ei vieläkään aukea toimintatapamme, vaikka digitalisaatio on jyrännyt maata tasaiseksi lähivuodet. Artikkelin videossa (alla) näet, miltä näytti lauantaina tehdä työtään Rauli-myrskyn alla Taivassalossa.

Rauli myrsky (Taivassalo) from Viidakkorumpu 2.0 on Vimeo.

Viidakkorumpu on siis virtuaalinen toimija. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että allekirjoittanut tekee pääosin työtään Turun asunnossamme ja Taivassalon torpalla. Muutamia viikkoja vuodessa teen työni Suomen tai Kreikan saaristosta, tai jopa Thaimaasta ”konekäsin”. Rani reissaa tyttöystävänsä työstä johtuen paljon Suomea ees taas, joten työt hoituvat Turun Nummesta, Vehmaan mökiltä tai mistä vain Suomesta.

Kun työhön riittää verkkoyhteys ja kannettava tietokone, miksi kököttää samojen seinien sisällä?

Valtaosalle asiakkaistamme käy jo Skype- tai tavallinen puhelinpalaveri, mutta suurempien linjojen palaverit on omastakin mielestämme vielä järkevämpää pitää naamatusten. Sitä varten meillä on yhteistoimisto Turun Vuorikadulla, jossa majailevat myös Mainostoimisto Revolver, Gekko Digital, BSP Media sekä rautakauppaa kehittävä Partia.

Virtuaalitoimivuudesta johtuen emme siis välttämättä ole aina ”vartin päässä” sinusta. Muutenkin tulemme mieluusti teille teitä tapaamaan, jolloin tulee nähtyä asiakas omassa ympäristössään, ja siitä voi ottaa vinkkiä tuleviin markkinointitoimiin.