Saimme tällä viikolla vahvistukset kahdesta kesätyöstä, joten tehtävähän ne on. Yrittäjähän lomailee vain silloin kun ei ole työtä.

Yli kolmisen vuotta sitten saimme kehittää nimestä lähtien kaiken varsinaissuomalaisille 13-19 -vuotiaille nuorille suunnatusta liikuntapalvelusta. Se tunnettiin ennen nimellä Poweraction. Me teimme palvelusta Mihi -nimisen. Ja hyvin on toiminut. Sivuilla ja palvelussa on nyt 2600 nuorta Mihiläistä.

Nyt palvelu on Turun kaupungin palvelimelle siirryttyä jäänyt hieman hunningolle. Oli aika aktivoitua ja kesän aikana teemme siitä Mihi version 2, joka on mobiilikäyttöön suunniteltu.

Muutenkin pitää kiirettä, sillä yhdistymisemme Pilvian kanssa pitää saattaa loppuun. Se tarkoittaa isommalle ja kansainväliselle Pilvialle uusia sivuja ja uudenlaista viestintästrategiaa. Sen kanssa tähtäämme syyskuun alkuun. Paa muuten seurantaan hashtag Pilviafamily (#pilviafamily).

Lisäksi meillä on pari pienempää hommaa myös rästissä, joten lomailu heinäkuussa jää vähemmälle.

Pidä sinä, asiakkaamme, oleva tai tuleva, kuitenkin oikein makoisa ja rauhoittava kesäloma – ja toki te kaikki muutkin. Muistakaa, että työ ei ole elämää tärkeämpää.

0 replies

Kommentoi.

Osallistu ja kommentoi.
Olemme kiitollisia kommenteista.

Kommentoi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.