Onpas siitä kulunut aikaa, kun Viidakkorummun nimissä on kirjoiteltu? No, päätyömme on jo pari vuotta ollut perhemainostoimistomme Pikku Apuri, joten ihmekös tuo. Vaan ei Viidakkorumpu ole ollut hiljaa. Olemme vuoden päivät tehneet yli 10 WordPress-sivustoa NDA-asiakkaalle, eli emme saa kertoa kenelle ja mitä 😉

Loook Industriesille WordPress-sivut

Nyt rakennamme Ranin kanssa todella kivalle ja vaativalle asiakkaalle WordPress-sivustoa, nimittäin designmarkkinoiden yksi kuumista, Loook Industries, saa meiltä uudet sivut. Avaamme 1. version varmaan ennen Joulua ja lisäämme sekä parannamme sivustoa kevään kuluessa.

Muuta

Tulossa ja neuvottelun alla on erittäin laaja ja suuri työ, jonka toivomme saavamme meille takaisin. Asiakas kurkkasi pari vuotta aidan toispuolelle, mutta nyt haluaa meille, koska päivitykset tehdään nopeasti ja pyyntöihin reagoidaan heti! Mikäs sen kivampi viesti?

Muuten teemme työmme kuten ennenkin, kotosalla tai mökeiltä. Vuonna 2006 firma perustettiin, joten 14 vuosi menossa. On tässä jokunen tuhat projektia tehty jo!

Kivaa alkutalvea kaikille ja ottakaahan yhteyttä, jos tarvitsette edukasta mutta kokenutta tekijäsakkia 😉

 

0 replies

Kommentoi.

Osallistu ja kommentoi.
Olemme kiitollisia kommenteista.

Kommentoi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.