Mari halusi meidät, joten miksei? Helmikuusta löydät meidät aina välillä noista Turun komeimmista toimistotiloista. Esittelyteksti piti rustata, niin tein sitten sellaisen.

Viidakkorumpu lyhyesti


Olen tuntenut tuon viereisen kaverin vuosikymmeniä. Sain kunnian perustaa hänen kanssaan Viidakkorummun kohta 12 vuotta sitten. Sitä ennen tahkosimme tällä alalla runsaat kymmenisen vuotta suuremmissa yrityksissä.

Rummussa saamme olla pieni, nopea ja vapaa. Yksittäin olemme isoja, hitaita ja parissakin suhteessa.

Näin setäiässä arvostaa ihan muita asioita enemmän kuin suuria ja kauniita projekteja. Niitä harva sairastuttuaan jää kaipaamaan. Ehkä juuri siksi Viidakkorumpu on parhaimmillaan pienissä ja keskikoon verkkoprojekteissa, nopeissa multimediatuotannoissa ja suunnitteluissa. Esim. suurempia verkkokirkkoja rakennetaan kuin toriparkkia ja julkaisun vihdoin tullessa ne ovat jo vanhoja. Ei kannattaisi.

Olipa työ silti mikä tahansa, se tehdään niin hyvin kuin osataan tai asiakas on valmis maksamaan. Emme olisi Viidakkorumpuna olemassa, jos olisimme tehneet liian hyvää sikahalvalla tai kökköjälkeä kalliilla. Balanssi kaikessa, ei kohtuus.

Toki olemme tehneet ja teemme paljon muutakin kuin vain digiloota ja -leitä. Mm. kaikkia mainostoimiston tekemiä töitä ja jopa myymäläsuunnittelua. Ne tehdään Pikku Apuri -nimen alla.

Nyt tuo Taulerin ikiliikkuja, jonka kanssa olen 1. projektit tehnyt jo ennen 2000-lukua, sai puhuttua meidät mukaan Grundlageen. Ja onhan se tilana kauhean hieno ja porukka siellä kivan taitavaa. Niinpä aina jos olemme Turussa, emmekä Taivassalon torpalla, Vehmaan mökillä tai vaeltamassa jossakin, saatat nähdä vilauksen meistä myös siellä.

Työ 30 – elämä 70,

Jari & Rani, Viidakkorumpu

0 replies

Kommentoi.

Osallistu ja kommentoi.
Olemme kiitollisia kommenteista.

Kommentoi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.