Olen liian väsynyt kaikkeen (netti)mainontaan ja -viestintään. Olen väsynyt kilpalaulantaan, jossa yritykset toisensa perään kertovat hienoista, hienommista ja ultimate -osaamisistaan. Olen väsynyt, paskanjauhantaan.

Fakta

Me tehtiin ekana Turussa WordPress-verkkosivuja, 1-2 vuotta perässä seurasi Aucor, jahka ensin sääti Drupalin kanssa, ehkä säätävät vieläkin?

Taiste pyyhkii meillä molemmilla pöytää mobiiliosaamisellaan, mutta jos asiakkaana kaipaat osaavaa tekijää ja olet valmis maksamaan 5-10 kertaa meidän summan, ota Turusta Aucor. Osaavat WordPressin paremmin kuin me, koska heitä on monta. Monta aivoa on parempi kuin kolme. Jos mobiilisovellusta haet, ota Taiste.

On toinenkin wordpress-yritys, Sofokus, joka on varmasti Aucorin kanssa osaamisellaan kilpailukykyinen. Malisen Teemu on fiksu jätkä, mutta niin on Jääskeläisen Jannekin Aucorista, vaikkakin Janne sanoo olevansa ”kova”. Pyydä molemmilta tarjous, jos haluat laajentuvaa juttua ja sinulla on lompakko kunnossa.

Jos kaipaat muutakin kuin verkko-osaamista, ota yhteyttä Mainostoimisto Satumaahan, Meron Matiakselle tai osoita luurisi Briiffiin, Saivosalmen Jonnelle. Jos kaipaat SITÄ osaamista edukkaammin, pukkaa viesti Saivosalmesta nuoremmalle, Jaakolle, Revolveriin.

Tausta

Kun sain melanooma-tiedon, se karisti kaiken paskan. En jaksa feikkiä. Viidakkorumpu pärjää pienesti tarpeeksi hyvin, siitä tämäkin juttu, kiitos luottamuksesta, mutta olemme jo ulkona ”kasvukisasta”. Ei ole tarve eikä kiinnostus. Elämä on liian lyhyt meillä siihen.

Kasvoin 17 cm:ä kesällä 1985-86 ja se riitti. 193 cm:ä korkeana ja painoarvoltaan aina kasvavana henkilönä on helppoa jättäytyä ulos kilpailusta. Isoon kokoon mahtuu iso iho = se on auringossa riski.

Joten: Meiltä saat kokoisesi tarjouksen, riippuen a) yrityksesi koosta, b) työtilanteestamme ja c) ajankohdasta. Mitään järkevää formulaa ei ole. Jos haluat kasvaa ja auttaa kisaajiamme kasvamaan, tilaa Aucor tai Sofokus.

Me ollaan pirun pieni mutta tehdään intohimolla, jos tuotteesi tai palvelusi on sellainen. Muuten tehdään edukkaasti perusjuttuja.

Kivaa syksyä kaikille! Tämä oli mainospuhe.

Jari

 

0 replies

Kommentoi.

Osallistu ja kommentoi.
Olemme kiitollisia kommenteista.

Kommentoi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.